TVK 3Op zaterdag 21 november vindt de halve finale van het Tiener Vastelaoves Konkoer plaats in Neer. De Haammaeker organiseert deze avond samen met vv de Kwiebusse.

Dé carnavalsliedjes wedstrijd op hét enige echte Vastelaovend podium voor Limburgse tieners. Ben jij te oud voor het KVL en nog te jong voor het LVK ? Talentvolle tieners hebben dit ‘gat’ op zeer eigenzinnige wijze, zoals dat trouwens hoort bij tieners, ingevuld tijdens het Tiener Vastelaovend Konkoer. Country, Reggae, Zumba, Disco, Hardrock of TexMex, niets is tieners te gek om een eigen stempel te drukken op de Vastelaovendmuziek van de toekomst. Het eerste TVK was een feest om nooit te vergeten. Het tweede TVK bleek de definitieve doorbraak. Het TVK staat inmiddels als een huis en heeft z’n plaats verdiend tussen de grote carnavalsevenementen in Limburg.
Alleen in Limburg kennen we de V-factor; De ‘Vastelaovend-factor’. Heb jij de V-factor ? Dan moet je bij het TVK zijn.

Uiterlijk tot en met 15 november 2015 kun je inschrijven voor het zevende TVK via het inschrijfformulier op deze website. In het reglement staat omschreven wat de voorwaarden zijn, maar inlichtingen kunnen ook ingewonnen worden bij het secretariaat via secretariaat@tvk-limburg.nl. Op 21 november zal de voorronde plaatsvinden in Neer en zullen de 16 finalisten op het eind van de avond bekend worden gemaakt.

Solisten, duo’s, groepen, scholen, koren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar maken kans op de eervolle titel van het beste Vastelaovend lied van 2016 voor tieners. Zorg dat je erbij bent !

TVK

Comments are closed.

Text selection is disabled by content protection wordpress plugin