

Zaterdag, 8 april a.s.: Workshop ‘Zelf sushi maken’
Op zaterdag 8 april a.s. geeft de Thaise Manit in de keuken van D’n Haammaeker de workshop ‘Zelf Sushi maken’. De workshop wordt afgesloten met
Het café in D’n Haammaeker, waar Naerse waersen en anderen elkaar spreken.
Lindeboom Saison is een tongstrelend donkerblond bovengistend bier.
Gebrouwen met diverse moutsoorten, water uit eigen bron en typische Saison-gist. Fris en fruitig ongefilterd Lindeboom bier met een fluweelhoppige afdronk.
Proef het Seizoen!
De brouwers grijpen terug naar de oorspronkelijke brouwreceptuur en ondergistende giststam van Lindeboom’s bockbier uit de vorige eeuw. Lindeboom Bock; dé klassieker zoals oorspronkelijk bedoeld. Dit bockbier wordt gebrouwen met vijf speciaal geselecteerde mouten, kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
Op zaterdag 8 april a.s. geeft de Thaise Manit in de keuken van D’n Haammaeker de workshop ‘Zelf Sushi maken’. De workshop wordt afgesloten met
Daphne is eigenaresse van de winkel ‘Hello Design Classic’ aan de Hoogstraat in Neer. Op zaterdagavond, 14 januari a.s. is zij gastspreker in café Sjengske
Elke dinsdagmiddag wordt er gezellig gebreid en gehaakt in café Sjengske (D’n Haammaeker). Er worden vooral kledingstukken voor kinderen gemaakt, zoals mutsen, wanten, sjaals, poncho’s,
D’n Haammaeker is een onafhankelijke maatschappelijke stichting, die bestuurd wordt door vrijwilligers. Deze en andere vrijwilligers zijn actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van allerhande (onderhouds)werkzaamheden en (verenigings)activiteiten in het gemeenschapshuis. Het dagelijks beheer is in handen van een beroepskracht, die in dienst is van de stichting.
Over Café sjengske
Het café in D’n Haammaeker, waar Naerse waersen en anderen elkaar spreken.
D’n Haammaeker