Sportzaal
"De Kwiebus" Neer

Bezoek ons in het centrum van Neer

Meer weten?

Bel Marjo Stammen, beheerster van D’n Haammaeker.

Tel: (06) 21 80 02 44

Gebruiksregels

  • De sportzaal dient van tevoren gereserveerd te worden. Dat kan op de website van D’n Haammaeker, via de knop ‘Reserveren’. Een reservering is pas definitief als die door D’n Haammaeker is bevestigd.
  • Gebruikers en bezoekers dienen gym- of sportschoenen te dragen. Het dragen van schoenen met zwarte/donkere zolen in de sportzaal is niet toegestaan.
  • Gebruikers kunnen gebruik maken van de sport- en spelmaterialen, die achter het net in de materialenruimte zijn opgeslagen. Na gebruik de materialen s.v.p. opruimen en opbergen.
  • Denk eraan om na gebruik van de sportzaal de verlichting uit te doen.
  • Gebruikers kunnen gebruik maken van de kleed- en doucheruimten. Na het douchen s.v.p. het water op de vloer met behulp van de aanwezige vloertrekker naar het afvoerputje vegen.

Café sjengske

Café in D’n Haammaeker

Het café in D’n Haammaeker, waar Naerse waersen en anderen elkaar spreken.

Fotogalerij

Sportzaal “De kwiebus”

Volg ons op Sociale media voor activiteiten

Sport, Plezier, en veel sjiele zijver.

Logo_D'n Haammaeker_2020

D’n Haammaeker is een onafhankelijke  maatschappelijke stichting, die bestuurd wordt door vrijwilligers. Deze en andere vrijwilligers zijn actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van allerhande (onderhouds)werkzaamheden en (verenigings)activiteiten in het gemeenschapshuis. Het dagelijks beheer is in handen van een beroepskracht, die in dienst is van de stichting. 

Over de kwiebus

De sportzaal in D’n Haammaeker, waar Naerse waersen en anderen met elkaar sporten.