Nieuwe penningmeester

Ger Sillekens is de nieuwe penningmeester van D’n Haammaeker. In onderstaand bericht stelt hij zich kort voor.

Ik ben Ger Sillekens, 65 jaar jong en geboren en getogen in Naer. Ik vind het belangrijk dat wij ons dorp leefbaar houden en daar wil ik mij graag voor inzetten. Daarom word ik penningmeester van D’n Haammaeker. Ik heb 40 jaar in het bankwezen gewerkt en financiën hebben altijd mijn aandacht gehad. M’n kennis en ervaring wil ik inzetten voor D’n Haammaeker. Samen met een aantal andere enthousiastelingen wil ik zorgen voor een gezond gemeenschapshuis, een trefpunt voor de Neerse inwoners.

Hopelijk tot snel in D’n Haammaeker!

Eén gedachte over “Nieuwe penningmeester”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *